Endurun

Imorgon springer jag en trailtävling i Kanada, ENDURrun. Jag hoppas på ett bra långpass, kanske det sista långa inför ötillö. De flesta av de andra deltagarna springer 7 tävlingar 7 dagar på raken, måndag till söndag. Imorgon fredag är dom alltså inne på sin 5e dag. Jag hoppar in som gäst och springer bara 25 km terräng. Det betyder inte nödvändigtvis att jag kommer få något bra resultat. Misstänker att dom är rätt tuffa.  

Morgondagens tävling går upp och ner i en skidbacke. 5 varv x 5 km. Puh.


Förra året såg prisutdelningen ut så här. Love It! En liten tävling med få deltagare.

Som uppvärmning hängde jag på ett gäng galningar som kör intervaller i en park i närheten. Ville testspringa dom nya löpkläderna inför imorgon (jag trodde ju det var kallt i Kanada och har bara packat ner långa tights i resväskan).
   
 Kidsen plockade blommor i gräset när jag jagade raketerna i parken.   

”Shirts slow you down” Så lite kläder som möjligt gällde i hettan.

Löpskoleövningar…samma som vi kör hemma.
Kjolen funkade fin fint att springa men jag tror det blir sverigetröjan istället för linnet. Jag har rest för långt för att inte visa upp den och det brukar ge bra med hejarrop. Imorgon klockan 8 (kl14 svensk tid) går starten. Nope det går inte att följa mig. Underbart!

1 Comments

  1. Hoppas att det gick bra på loppet!

    Måste bara fråga, är den röda och vita klänningen som lilltjejen har på sig från 80-talet. Jag har en precis likadan från när jag var liten 🙂

    Reply

Leave a Comment.